Slide background
web1
web2
web3
Push Pop je omiljen među djecom i odraslima diljem svijeta - djeca ne mogu odoljeti okusima a brand budi nostalgiju za djetinjstvom kod roditelja.
Otkrij našu ponudu lizalica sa raznovrsnim okusima Cola, Jagoda i Malina.
Sve naše Push pop lizalice dolaze u jedinstvenom pakiranju koje vam omogućuju trenutnu konzumaciju te mogućnost zatvaranja za kasniju upotrebu. Savršena lizalica za djecu u pokretu.
Sve što djeca vole kod Push Pop je - VEĆE! Dupla količina i dupli okus Push Pop Mega Duo u kombinaciji jagode & cole i kupine & crne ribizle.
Voliš Push Pops? Triple Power ti daje sve tvoje omiljene okuse u jednoj lizalici. Izvuci svoj željeni okus i uživaj. Nemoj zaboraviti sačuvati nešto i za kasnije.
Izvrstan okus Push Pop bombon lizalice s prahom za Pucketavu Moć. Push Pop oblikovana lizalica dolazi u prikladnom pakiranju kombiniranim sa pucketavim prahom okusa limuna.
Zaronite u Push Pop dippers jedinstveni okus Push Pop lizalice spremne za umakanje u intenzivno aromatizirani pucketavi šećerni prah.
Pronađi svoj savršeni mix slatkog i kiselog!
Juicy Drop Pop lizalice dolaze u omiljenim dječjim okusima- Jagoda, Malina i Cola. Svaka lizalica ima malo udubljenje koje ćete ispuniti ukusnim kiselim gelom koji dolazi uz svaku lizalicu. Samo stisnite dozator na vrhu lizalice kako biste oslobodili savršeni mix slatkog i kiselog.
Juicy Drop Gummies su slatki gumeni bomboni s malim udubljenjem savršenim za punjenje olovkom s kiselim gelom koja dolazi u svakoj vrećici. Prekrite svoje gumene bombone za super kiselu poslasticu ili uživajte u njima takvima kakvi jesu i utažite svoju želju za slatkim. Vaš savršen mix slatkog i kiselog.
Savršen mix slatkog i kiselog, kiselog koje je umotano u slatki bombon. Uživajte u kombinaciji slatkog bombona kojem je pridružen kiseli prah intezivnog okusa, koji će vam pružiti savršenu kombinaciju slatkog i kiselog u 6 izvrsnih okusa.
Ukusni, hrskavi voćni bomboni dostupni u 2 varijante koje odgovaraju svim ukusima. Okusi slatkog i kiselog voća dostupni su u pojedinačnoj porciji i u obiteljskom pakiranju. Pogodno za djecu svih dobnih skupina do 16 godina.
© Džajić Commerce All rights reserved
© Džajić Commerce All rights reserved