Pfanner sokovi

Korijeni Pfannerova obiteljskog posla sežu u 1856. godinu kada Hermann Pfanner kupuje gostionicu “Gasthaus Hirschen” u Lauterachu – Austrija, uključujući malu pivovaru i destileriju rakije.

Obiteljsko poslovanje oduvijek je obilježavala ljubav prema plodu i velika stručnost kada je riječ o jabukama. Stoga je jabuka “uzvišena” i u samom logotipu.

Širok asortiman proizvoda ističe se upečatljivim i funkcionalnim dizajnom, kao i visokom razinom kvalitete u proizvodnom procesu.

Kvaliteta Pfanner sokova očuvana je zagrijavanjem voćnog soka, kako bi mikroorganizmi odgovorni za proces fermentacije u hrani i piću bili onesposobljeni. Sokovi se griju dovoljno dugo da spriječe fermentaciju i dovoljno kratko da zadrže okus, miris i vitamine iz voća.

Punjenje proizvoda je tzv. aseptički proces, što znači da je potpuno čist. Ambalaža osigurava proizvodu zaštitu od kisika i svjetla, što Pfanner proizvodima omogućuje duži rok trajanja.

“Dajemo najveće mogućnosti za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda pomoću darova prirode. Ljudi, njihove potrebe i u našem slučaju okus, užitak, zdravlje i osvježenje su u središtu. To znači da na svim razinama proizvodnog procesa primjenjujemo najviše standarde kvalitete, koje osiguravamo stalnim praćenjem i kontrolom.”

Započelo je s jabukama i ubrzo postala priča o uspjehu.

Svake godine tvrtka obrađuje oko 120.000 tona voća u vlastitoj proizvodnji na pet lokacija.

Pfanner ima organski certifikat već dugi niz godina i svi njegovi organski proizvodi nose organsku oznaku kvalitete.

Comments are closed.